Fat burners.. Iedereen heeft er wel eens van gehoord. Maar welke fatburner is nou het best en welke fat burner levert het beste resultaat op? Op deze vragen en nog vele anderen zal een antwoord komen in dit artikel.
perfect_burn

Perfect burn

Algemeen

Vet percentage verliezen zonder dat je spieren hier onder lijden? Het kan! De Perfect Burn capsules zijn zo samengesteld dat er de gehele dag vet wordt verbrand op een verantwoorde manier. Het is van belang dat er niet meer dan 1 tablet per dag ingenomen wordt (bij niet gebruikers opbouwen vanaf halve tablet per dag). Vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven wordt afgeraden dit product te gebruiken. Ook is het belangrijk dat je 18 jaar of ouder bent, geen hoge bloeddruk hebt, geen last hebt van hart en vaatziekten, geen last hebt van psychische klachten, geen aandoeningen aan de luchtwegen of allergisch bent voor één van de ingrediënten.

Werking Perfect Burn

Over het algemeen houdt het effect van een fat burner niet lang aan waardoor je meestal naar een paar uur al een dip voelt. De capsules van Perfect Burn hebben echter een hele dag effect. Uit verschillende reviews en onderzoeken is naar voren gekomen dat het effect van de Perfect Burn wel tot 8 uur kan duren. De rustverbranding neemt toe (door de stoffen in de capsules) hierdoor begint het lichaam de overtollige vetreserves aan te spreken. Deze fat burner roept geen honger gevoel op door de verschillende stoffen in het product. In het product zitten de twee stoffen: cafeïne en natural geranamine. Deze twee stoffen zorgen ervoor dat het energie niveau ondanks de grote verbranding toch op pijl blijft. Je voelt je gedurende dag euforisch en energiek waardoor je lichamelijk ook actiever wordt.

Ingrediënten

Dosering 1 tablet
Irvingia Gabonensis 350 mg
Green Coffee 100 mg
Green tea Extract 150 mg
Cafeïne 180 mg
Geranamine (dmaa free) 50   mg
Raspberry Ketones 100 mg

 

Smaken

Geen (tabletten)

Prijs

60 tabletten
€19,90 (incl. btw)

Bestellen!

Bekijk ook

Informatie over Creatine

Werking Creatine Creatine is een onderdeel van creatinefosfaat; een energierijke stof in de spiercel. creatine …