Muscle protect helpt je spieren te beschermen tegen beschadiging en afbraak. Daarnaast helpt muscle protect je sportprestaties te verbeteren.

Muscle protect

Algemeen

Eiwitten (aminozuren) zijn de belangrijkste bouwstoffen van het lichaam. Daarnaast kunnen eiwitten in noodgevallen gebruikt worden als brandstof. Spieren zijn opgebouwd uit eiwitten. Dit betekend dat spieren worden verbrand wanneer andere energiebronnen zoals koolhydraten zijn uitgeput. Dit kan gebeuren bij trainen en komt veel voor bij diëten.

Het laatste wat je wil is dat je spieren gaat verbranden. Spiermassa neemt af en sportprestaties verminderen. Spierafbraak heeft ook een negatief effect. Spieren verbranden energie, wat het afvallen stimuleert.

Werking

Je drinkt muscle protect voor en tijdens de training. Muscle protect werkt direct en is voor iedereen geschikt. Het maakt niet uit wat voor sport je beoefend. Muscle protect beschermd je spieren tijdens zware training en biedt de juiste stoffen om optimaal te presteren. Je kunt zwaarder, langer en frequenter trainen. Ook is het  bevorderend voor herstel zodat je de volgende dag weer kan trainen.

Ingrediënten hoeveel in mg                   
BCAAs(Leucine:Isoleucine:Valine) 7000 mg
Leucine 3500 mg
Glutamine Peptiden 2500 mg
Citrulline Malate 1000 mg
Beta alanine 250 mg
HICA 100 mg
HMB 100 mg
Electrolytes (Trisodium Citrate, Potassium Phosphate, Sodium Chloride) 1300 mg
Vitamin B6 650 mcg

 

Smaken

  • Watermeloen
  • Fruit Punch
  • Lemon Bubblegum

Prijs

Totaal prijs 500 gram
€ 19.90 (incl. BTW)

Bestellen!

Bekijk ook

Insane

Insane Je wilt maximaal trainen om zo snel mogelijk resultaat te halen. Insane gaat je …