Een nieuwe vorm van trainen met een erg handig hulpmiddel. De TRX is hier een geweldig hulpmiddel voor. Lees snel verder en ontdek wat er allemaal mogelijk is met de TRX.

TRX Suspension trainer

Algemeen

Variatie in de trainingen is van essentieel belang om zo de progressie die er gemaakt is te behouden of zelfs uit te breiden. Een fitness item wat behoorlijk “hot” is in America en ook langzaam deze kant op komt. De TRX-Suspension trainer is ontstaan in Amerika in de Navy Seals (speciale eenheid in het Amerikaanse leger). Deze commando’s moesten natuurlijk in top conditie zijn en ook tijdens uitzending blijven. Randy Hetrick één van de commando leidinggevende kwam met het idee van de TRX. Hij wist een product te bedenken waar je overal mee kan trainen. Fitness anywhere heeft dit product uiteindelijk verder ontwikkeld.

Verschillende doeleinden van de TRX

  • Preventief – creëer meer stabiliteit in de dagelijkse bewegingen
  • Uitdagend – het hele lichaam wordt bij elke oefeningen gebruikt
  • Individueel – iedereen traint op zijn/haar eigen niveau
  • Veilig – de volgende stap na bekende, traditionele oefeningen
  • Effectief – je traint je hele lichaam bij elke oefening
  • Veelzijdig – inzetbaar in meer dan 100 oefeningen

Groepslessen voor de TRX

Er zijn zelfs groepslessen met dit product opgestart, genaamd: TRX Team. Voor particulier gebruik is een TRX ideaal. Het is makkelijk mee te nemen en je hebt je schema binnen een half uur afgewerkt, combineer dit met een goede warming up en cooling down en je hebt een training aan huis! Voor vakanties, werk vakanties of eerder genoemde militaire uitzendingen is een TRX uitermate geschikt.

Voordelen van trainen met de TRX

De 2 grootste plus punten van trainen met de TRX vergeleken met bijvoorbeeld traditionele fitnessapparatuur is dat er een beroep wordt gedaan op je algehele lichaamshouding gedurende de oefeningen. Ook is de TRX makkelijk aan te passen aan elk niveau van trainen.

Bestel een TRX-Suspension trainer

– Direct Leverbaar
– Levering in 1 werkdag(en)
– 1 jaar garantie

Bekijk ook

Swissball

Swiss ball

Swiss ball populair fitness artikel Veel fitness artikelen die op de markt komen zijn voor …