Home » Fitness schema's » Fitness schema voor thuis

Fitness schema voor thuis


Fitness schema voor thuis
Heb jij weinig tijd om te trainen en met dit mooie weer geen zin om binnen te sporten? Dan is dit schema de oplossing!


Algemeen

Dit artikel bevat een link die leidt naar een fitness schema om thuis te gaan trainen. Dit fitness schema bevat alleen maar oefeningen die thuis uit te voeren zijn. Het schema kan worden uitgevoerd door middel van het trainen met je eigen lichaamsgewicht. Om sommige oefeningen zwaarder te maken kan er gebruikt gemaakt worden van bijvoorbeeld kleine dumbells of flesjes water!

In eerdere artikelen is uitgelegd waarom je voor een bepaald aantal herhalingen kiest in je training (algemene krachttraining). Alle oefeningen staan uitgebreid uitgelegd in de categorie fitnessoefeningen.

Fitness schema

In het schema is ruimte gelaten om de trainingsgewichten in te vullen, dit is tevens ook een mooie manier om de progressie te monitoren. Onderaan het schema is een presentie lijst toegevoegd waarop de aantal trainingen bijgehouden kunnen worden.

Algemeen Dit artikel bevat een link die leidt naar een fitness schema om thuis te gaan trainen. Dit fitness schema bevat alleen maar oefeningen die thuis uit te voeren zijn. Het schema kan worden uitgevoerd door middel van het trainen met je eigen lichaamsgewicht. Om sommige oefeningen zwaarder te maken kan er gebruikt gemaakt worden ...

Beoordeling

Wat vond je van dit artikel?

Gebruikers beoordeling: 4.95/5 ( 3 stemmen)
0

Geef een Reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*