Home » Fitness schema's » Buik, Billen, Benen (B/B/B) » Fitness billen workout voor thuis

Fitness billen workout voor thuis


Fitness billen workout voor thuis
Je wilt mooie strakke billen, maar je hebt niet de mogelijkheid om naar de sportschool te gaan? Dan is dit schema precies voor jou! In dit schema zijn 9 oefeningen voor de billen verwerkt die je eenvoudig thuis kunt uitvoeren.


Welke vrouw wil het niet, mooie strakke billen. Helaas moet je er wel wat voor doen. Dit schema gaat je daarbij zeker helpen! In dit schema zitten oefeningen voor zowel de grote bilspier, als voor de kleinere bilspieren die er onderliggen. Door alle bilspieren te trainer heb je optimaal resultaat.

Oefeningen

Dit schema kan makkelijk meerdere keren per week worden uitgevoerd. Zorg dat er minimaal 24 uur tussen de trainingen zit voor het herstel van de spieren. Daarnaast raden we je aan om voor de oefeningen een warming-up te doen van ongeveer 5 minuten. Een stukje lopen of fietsen zou een goede warming-up kunnen zijn.

Weet je niet goed hoe je een bepaalde oefening moet uitvoeren? Ga dan naar oefeningen en bekijk de uitleg.

Welke vrouw wil het niet, mooie strakke billen. Helaas moet je er wel wat voor doen. Dit schema gaat je daarbij zeker helpen! In dit schema zitten oefeningen voor zowel de grote bilspier, als voor de kleinere bilspieren die er onderliggen. Door alle bilspieren te trainer heb je optimaal resultaat. Oefeningen Dit schema kan makkelijk ...

Beoordeling

Wat vond je van dit artikel?

Gebruikers beoordeling: 4.26/5 ( 5 stemmen)
0

Geef een Reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*