Warning: Declaration of tie_mega_menu_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/samtim/domains/fitdoorfitness.nl/public_html/wp-content/themes/fdf/functions/theme-functions.php on line 0
Dagelijkse workout voor 30 dagen (Januari) - Afvallen, Algemeen, Fitness schema's, Thuis trainen
Home » Fitness schema's » Afvallen » Dagelijkse workout voor 30 dagen (Januari)

Dagelijkse workout voor 30 dagen (Januari)


Dagelijkse workout voor 30 dagen (Januari)
Een gemakkelijke manier om thuis fitter te worden! Dit 30 dagen schema voor januari zorgt direct voor een goede start van 2015.


De dagelijkse workout van januari 2015 bestaat uit 5 oefeningen. 1 Oefening voor het bovenlichaam, 1 oefening voor het onderlichaam en 3 oefeningen voor de buikspieren/romp.

  1. Push ups
  2. Squats
  3. Bicycle crunch
  4. Hoover
  5. Superman

Gedurende de workout wordt het aantal herhalingen opgevoerd om jezelf telkens uit te dagen. De herhalingen kunnen zelf in setjes worden opgedeeld om het gemakkelijker te maken. Door alle oefeningen en herhalingen achter elkaar aan uit te voeren verzwaar je de workout. Daarnaast zijn rustdagen ingepland om overbelasting te voorkomen.

De dagelijkse workout van januari 2015 bestaat uit 5 oefeningen. 1 Oefening voor het bovenlichaam, 1 oefening voor het onderlichaam en 3 oefeningen voor de buikspieren/romp. Push ups Squats Bicycle crunch Hoover Superman Gedurende de workout wordt het aantal herhalingen opgevoerd om jezelf telkens uit te dagen. De herhalingen kunnen zelf in setjes worden opgedeeld om ...

Beoordeling

Wat vond je van dit artikel?

Gebruikers beoordeling: 4.78/5 ( 6 stemmen)
0

2 reacties

  1. Goede tip, dat ga ik ook doen. Elke dag voordat ik naar het werk ga doe ik de oefeningen!

  2. Heb het schema uitgeprint en op mijn deur geplakt. Op deze manier kan ik het jaar direct goed beginnen, bedankt!

Geef een Reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*