Warning: Declaration of tie_mega_menu_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/samtim/domains/fitdoorfitness.nl/public_html/wp-content/themes/fdf/functions/theme-functions.php on line 0
Buik/billen/benen schema voor thuis!
Home » Fitness schema's » Buik, Billen, Benen (B/B/B) » Buik/Billen/Benen fitness schema voor thuis

Buik/Billen/Benen fitness schema voor thuis


Buik/Billen/Benen fitness schema voor thuis
Een schema voor de meest getrainde spiergroepen in de sportschool! De buik, billen en benen. Dit schema kan je gemakkelijk thuis uitvoeren.


Algemeen

De buik, billen en de benen… Misschien wel de meest getrainde spiergroepen in de sportschool. Met dit schema kan je nu ook je buik, billen en benen thuis trainen! Alle oefeningen kunnen uitgevoerd worden met je eigen lichaamsgewicht en zonder apparaten.

In eerdere artikelen is uitgelegd waarom je voor een bepaald aantal herhalingen kiest in je training (algemene krachttraining). Alle oefeningen staan uitgebreid uitgelegd in de categorieën fitnessoefeningen benen, fitnessoefeningen buik, fitness oefeningen billen.

Fitness schema

In het schema is ruimte gelaten om de trainingsgewichten in te vullen, dit is tevens ook een mooie manier om de progressie te monitoren. Echter is het invullen van de trainingsgewichten bij dit schema niet noodzakelijk omdat er zonder gewicht wordt getraind. Onderaan het schema is een presentie lijst toegevoegd waarop de aantal trainingen bijgehouden kunnen worden.

Algemeen De buik, billen en de benen… Misschien wel de meest getrainde spiergroepen in de sportschool. Met dit schema kan je nu ook je buik, billen en benen thuis trainen! Alle oefeningen kunnen uitgevoerd worden met je eigen lichaamsgewicht en zonder apparaten. In eerdere artikelen is uitgelegd waarom je voor een bepaald aantal herhalingen kiest ...

Beoordeling

Wat vond je van dit artikel?

Gebruikers beoordeling: 3.79/5 ( 14 stemmen)
0

Geef een Reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*