Home » Fitness schema's » Buik, Billen, Benen (B/B/B)

Buik, Billen, Benen (B/B/B)

Buik/Billen/Benen fitness schema voor thuis

Algemeen De buik, billen en de benen… Misschien wel de meest getrainde spiergroepen in de sportschool. Met dit schema kan je nu ook je buik, billen en benen thuis trainen! Alle oefeningen kunnen uitgevoerd worden met je eigen lichaamsgewicht en zonder apparaten. In eerdere artikelen is uitgelegd waarom je voor een bepaald aantal herhalingen kiest in je training (algemene krachttraining). ... Lees meer »

Fitness billen workout voor thuis

Welke vrouw wil het niet, mooie strakke billen. Helaas moet je er wel wat voor doen. Dit schema gaat je daarbij zeker helpen! In dit schema zitten oefeningen voor zowel de grote bilspier, als voor de kleinere bilspieren die er onderliggen. Door alle bilspieren te trainer heb je optimaal resultaat. Oefeningen Dit schema kan makkelijk meerdere keren per week worden ... Lees meer »

Fitnesschema buikspieren

In dit trainingsschema train je de rechte en de schuine buikspieren. Daarnaast hebben we oefeningen in het schema verwerkt die nadruk leggen op zowel de onderkant als de bovenkant van de buikspieren. Verder is er ook aandacht besteedt aan de onderrug, om zo de balans tussen de rug- en buikspieren te behouden. Probeer tussen de trainingen een dag rust te houden ... Lees meer »

Buikspier workout voor 30 dagen

De workout bestaat uit 5 oefeningen. Crunch Hoover Side hoover Leg raise Crunch knieen in 90° Gedurende de workout wordt het aantal herhalingen opgevoerd om jezelf telkens uit te dagen. Daarnaast zijn rustdagen ingepland om overbelasting te voorkomen. Lees meer »

Fitness schema Buik, Billen, Benen (BBB)

Algemeen Dit artikel bevat een link die leidt naar een fitness schema. In dit fitness schema zal de nadruk liggen op 3 specifieke delen in het lichaam: Buik Billen Benen In eerdere artikelen is uitgelegd waarom je voor een bepaald aantal herhalingen kiest in je training (algemene krachttraining). Alle oefeningen staan uitgebreid uitgelegd in de categorie fitnessoefeningen benen. Fitness schema In ... Lees meer »